Nabór na wolne stanowisko pracy


1. KUCHARZ

Rodzaj umowy: okres próbny

Wymiar czasu pracy: 1/1 etat

System pracy: dwie zmiany

Wynagrodzenie: 2100,00 zł brutto + wysługa + premia uznaniowa

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Doświadczenie zawodowe: praca na podobnym stanowisku, staż pracy ogółem 5 lat

Umiejętności/uprawnienia: znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP), znajomość przepisów BHP, pracownicza książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych

Zakres obowiązków:  przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie; utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu

Data rozpoczęcia pracy: 09.10.2017 r.

Tel. do kontaktu: 91 321 54 26


2. DOZORCA-SPRZĄTACZ

Rodzaj umowy: okres próbny

Wymiar czasu pracy: 1/2 etatu

Wynagrodzenie: zasadnicze + wysługa = 1000,00 brutto 
+ premia uznaniowa

Wykształcenie: podstawowe

Doświadczenie zawodowe: praca na podobnym stanowisku

Umiejętności/uprawnienia: cierpliwość, dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, umiejętność pracy pod kierownictwem, dyskrecja, kultura osobista, pracownicza książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych

Zakres obowiązków:  Dozorowanie obiektów, utrzymywanie w czystości chodnika wzdłuż boiska
 i budynku szkoły od strony ul. Piastowskiej, drogi dojazdowej do magazynów, kuchni i boiska, dziedzińca przed administracją. Sprzątanie śmieci i zamiatanie wokół  kontenerów, pilnowanie terminów wywożenia śmieci. Dbanie o czystość trawników i terenów zielonych w zależności od pory roku.

Data rozpoczęcia pracy: 07.09.2017 r.

Tel. do kontaktu: 91 321 54 26


3. SPRZĄTACZKA

Rodzaj umowy: okres próbny

Wymiar czasu pracy: 1/2 etatu

Praca w godzinach: wg grafika

Wynagrodzenie: zasadnicze + wysługa =1000,00 brutto + premia uznaniowa

Wykształcenie: podstawowe

Doświadczenie zawodowe: praca na podobnym stanowisku

Umiejętności/uprawnienia: umiejętność pracy pod kierownictwem, dyskrecja, kultura osobista, pracownicza książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych

Zakres obowiązków:  wykonywanie prac zgodnie z zakresem obowiązków, dbanie o ład i porządek w pomieszczeniach, sprzątanie korytarzy, holi i łazienek

Data rozpoczęcia pracy: 19.09.2017 r.


3. SPECJALISTA DS. FINANSOWYCH

Rodzaj umowy: okres próbny

Wymiar czasu pracy: 1/1 etat

Wynagrodzenie: zasadnicze 2832,00 zł brutto + wysługa + premia uznaniowa

Wykształcenie: minimum średnie zawodowe

Doświadczenie zawodowe: praca na podobnym stanowisku

Umiejętności/uprawnienia: umiejętność pracy w zespole, umiejętność pracy pod kierownictwem, dyskrecja, kultura osobista, obsługa komputera i urządzeń biurowych, pracownicza książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych

Zakres obowiązków:  obsługa SIO, obsługa ubezpieczenia grupowego, obsługa programów księgowych firmy VULCAN – kasa, inwentarz, rejestr VAT, faktury VAT, zamówienia publiczne, magazyn; rozliczanie podatku VAT, wystawianie faktur i wprowadzanie faktur zakupów; obsługa programu JPK portal FB – dotyczącego skonsolidowanej deklaracji VAT-7 generowany przez Gminę Miasto Świnoujście; obsługa kasy fiskalnej; ewidencja osób żywionych w Ośrodku; prowadzenie ksiąg inwentarzowych, rozliczanie paliwa. Szczegółowy zakres obowiązków pracownik otrzyma w momencie zatrudnienia w Ośrodku.

Data rozpoczęcia pracy: 21.10.2017 r.

Tel. do kontaktu: 91 321 54 26


Wytworzył: Mariola (10 września 2017)
Opublikował: Mariola Nawrocka (10 września 2017, 18:32:38)

Ostatnia zmiana: Mariola Nawrocka (6 października 2017, 20:31:03)
Zmieniono: dodanie nowej oferty pracy

rejestr zmian tej informacji »


Liczba odsłon: 125

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij