Obwieszczenie dot. inwestycji pn. „Przebudowa nabrzeża Chemików w porcie w Świnoujściu na części działki o numerze ewidencyjnym 20/3 obr. 11”

Świnoujście, dnia 14 marca 2016 r.
WOS.6220.1.6.2016.BZ




O B W I E S Z C Z E N I E
Prezydenta Miasta Świnoujście
z dnia 14 marca 2016 r.


Prezydent Miasta Świnoujście na podstawie art. 85 ust. 3 ustawy z dnia 3 października 2008 r. o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie, udziale
społeczeństwa w ochronie środowiska oraz o ocenach oddziaływania na środowisko
(Dz.U z 2013 r. poz. 1235 ze zm.),

podaje do publicznej wiadomości,

iż na wniosek Zarządu Morskich  Portów Szczecin i Świnoujście S.A. reprezentowanego przez Pana Pawła Molendę została wydana decyzja o środowiskowych uwarunkowaniach dla inwestycji pn. „Przebudowa nabrzeża Chemików w porcie w Świnoujściu na części działki o numerze ewidencyjnym 20/3 obr. 11”, sygnatura sprawy WOS.6220.1.6.2016.BZ.
 
W związku z powyższym informuję, że z treścią decyzji i dokumentacją sprawy,
w tym:
1.    wnioskiem inwestora oraz kartą informacyjną przedsięwzięcia,
2.    opinią Regionalnego Dyrektora Ochrony Środowiska w Szczecinie,
3.    opinią Państwowego Granicznego Inspektora Sanitarnego w Świnoujściu,
 

zapoznać się można w Wydziale Ochrony Środowiska i Leśnictwa Urzędu Miasta Świnoujście, ul. Wyspiańskiego 35 c, pok. 204 w dni robocze w godzinach od 7³° do 15³º.

Podanie do publicznej wiadomości nastąpiło dnia 14 marca 2016 r.





Wytworzył: Prezydent Miasta Świnoujście (14 marca 2016)
Opublikował: Adriana Lesiewicz (15 marca 2016, 14:43:52)

Ostatnia zmiana: brak zmian
Liczba odsłon: 293

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij